اتصال دوربین مداربسته به اینترنت
در این مطلب چگونگی اتصال دوربین مدار بسته به اینترنت در شبکه های (Wide Area network) WAN از روش آی پی ثابت IP Static و یا آی پی پویا (IP Dynamic) توضیح داده خواهد شد. با ما همراه باشید .
اتصال با روش ای پی ثابت IP Static :
آی پی ثابت را از شركت های خدمات سرويس هاي اينترنت مورد نظر مهیا کنید. با داشتن این آی پی Ip می توانید دوربین مدار بسته را به صورت مستقیم به (Wide Area network) WAN و یا به روتر (Router) متصل کنید .
اتصال با روش آی پی ثابت IP Static
اتصال دوربین مدار بسته به روتر :
دوربین مدار بسته را به روتر متصل کنید.
آدرس IP ،Subnet Mask و Gateway را در شبکه LAN برای دوربین مشخص کنید .
آی پی ثابت (IP Static) را بر روی رووتر ذخیره نمایید.
در بخش Port Mapping پورتهای مورد نظر مانند ۸۰ ، ۸۰۸۰ و یا ۵۵۴ را وارد کنید . این بخش در روترهای مختلف متفاوت می باشد. برای اطلاعات بیشتر با مرکز خرید روتر تماس حاصل فرمایید.
درقسمت آخر از طرق Browser Web و یا نرم افزار مدیریت تصویر می توان در طول شبکه اینترنت دسترسی به تصاویر دوربین از طریق آی پی ثابت (IP Static) داشت.
اتصال مستقیم دوربین مدار بسته از طریق : آی پی ثابت (IP Static)
با ذخیره کردن مستقیم آی پی ثابت (IP Static) بر روی تنظیمات دوربین مدار بسته می توان به تصویر دوربین مدار بسته بدون استفاده از روتر دسترسی داشت.
اتصال مستقیم دوربین مدار بسته
اتصال با روش آی پی پویا (IP Dynamic)
ابتدا به صورت خلاصه تفاوت آی پی ثابت (IP Static) و آی پی پویا (IP Dynamic) را مشخص می کنیم .
آی پی پویا (IP Dynamic) هر بار که به اینترنت متصل می شود آدرس آن تغییر می کند در صورتی که آی پی ثابت (IP Static) غیر قابل تغییر و ذخیره شده است .
در این روش با تهیه ی آی پی پویا (IP Dynamic) از شركت های خدمات سرويس هاي اينترنت (ISP) و متصل کردن دوربین مدار بسته به صورت مستقیم به مودم یا روتر می توان تصویر در طول شبکه (Wide Area network) WAN را داشت.
۱-۲متصل کردن دوربین مدار بسته به روتر یا مودم:
دوربین مدار بسته را به روتر وصل نمایید.
آدرس IP ، Subnet Mask و Gateway را در شبکه (Local area network ) Lan برای روتر مشخص کنید .
اتصال دوربین مدار بسته به روتر
- در روتر نام کاربری و پسورد PPPOE را مشخص کنید.
اکنون در این بخش Port mapping پورتهای ۸۰ ، ۸۰۸۰ و یا ۵۵۴ را وارد کنید .
این قسمت در روترهای مختلف گوناگون است . برای کسب اطلاعات با مرکز خرید روتر تماس برقرار کنید.
نکته: توجه داشته باشید که پورت دوربین مدار بسته با دیگر پورتها درشبکه برار نباشد . به طور مثال شماره پورت اکثریت روترها ۸۰ است و برای برطرف کردن این مشکل باید پورت روتر یا پورت دوربین مدار بسته تغییر یابد تا سبب پیشگیری ازهر گونه مشکل در Port Mapping شود. در اکثر اوقات مشکلات بخاطر بسته شدن برخی پورتها ازسمت شركت های خدمات سرويس هاي اينترنت ( ISP) می باشد. در این موارد باید با آنها تماس بگیرید .
وارد تنظیمات DDNS وب دوربین می شویم :
Configuration-> Advanced Configuration -> Network ->DDNS
گزینه DDNS را فعال می کنیم و در قسمت DDNS Type بر روی HiDDNS کلیک می کنیم .
نکته :توجه داشته باشید برای فعال سازی DDNS، دوربین مدار بسته باید به اینترنت دسترسی داشته باشید
پس از آن Domain Name به شکل یک کد نمایش داده میشود.
کدی که ایجاد شده به عنوان domain محسوب میشود. با وارد کردن اسم domain مانند نمونه زیر میتوان به تصاویر دوربین مدار بسته یا DVR دسترسی داشت :
Domain name.hiddns.com
این موارد ضروری نیستند وفقط جهت ثبت نام کردن این حساب در سرور مورد نظر و ردگیری دستگاه هایی است که به سرور متصل میباشند .
۶) برای ثبت نام وارد سایت www.hiddns.com شوید سپس موارد زیر را پر کنید تا حساب شما فعال شود.
۷) پس از فعال سازی حساب مجددا وارد سایت hiddns.com شوید .
،وارد بخش device management (مدیریت دستگاه ) می شوید و در بخش ( Add اضافه کردن ) معلومات مربوط به سریال دستگاه ،پورت http و نام Domain را مانند شکل زیر وارد می کنیم .
نکته قبل از نصب و راه اندازی HiDDNS باید اول نصب و راه اندازی DNS سرور در وب دوربین مدار بسته( دربخش DNS (Server به صورت صحیح انجام گیرد
نکته :برای استفاده از دیگر DDNS ها مثل IP Server و DynDNS ملزم به پرداخت هزینه هستید و در صورت ساختن حساب رایگان پس از۳۰ روزِغیرفعال می شود و تنها ارائه کننده که به صورت رایگان موجود است HiDDNS می باشد.